Λ. Πυκνής: Απάντηση στο άρθρο! Άιντε ν’απλώσουμε πανιά στ’όνειρο και στη λησμονιά!

Από σεβασμό στα ανθρώπινα συναισθήματα και τα προσωπικά δεδομένα δεν αναφέρω στο άρθρο μου τα ονόματα δύο καλών φίλων του Στέλιου και της Αγνής Σεζένια ιδιοκτήτες το 1983 της Disco …Roxy που είχε μεγαλουργήσει την εποχή εκείνη με την σύγχρονη διακόσμηση και πολυτέλεια που μας φιλοξένησε τις παλιές καλές εποχές!

Η Αγνή διαβάζοντας το άρθρο μου…μου έστειλε το κάτωθι μήνυμα από την Γερμανία!

Καλησπέρα καλέ μας φίλε Λευτέρη! Συγκινήθηκα πολύ μ’ αυτές τις αναμνήσεις….η Roxy είχε χαράξει την δική της ιστορία… πού έχουμε πολλοί να θυμόμαστε…τα ωραία εκείνα χρόνια…. ξένοιαστα… και εύρωστα οικονομικά! Δυστυχώς δεν έχω κάποια φωτογραφία! Αν θέλεις να γράψεις εκτενέστερα… από’ μας κανένα πρόβλημα… και είσαι ελεύθερος να αναφερθείς σε ονόματα! Πιστεύω ότι η Roxy θα φέρει ωραίες αναμνήσεις της δικής μας ηλικίας! Η Disco άνοιξε το 1983 υπό την επιστασία του εξαιρετικού αρχιτέκτονα Δημήτρη Κουλουρούδη εξ Αθηνών! Έγινε μια πολύ καλή πρωτοποριακή διακόσμηση για την εποχή εκείνη…. επίσης με τέλεια τεχνική ηχομόνωσης! Με κύριο DJ τον Γιώργο Αφθονίδη… που έκανε πρόγραμμα βασισμένο στην ψυχολογία των νεαρών…. αλλά και των πιο ηλικιωμένων ανθρώπων! Ήταν βλέπεις Λευτέρη μου η δεκαετία του 80…η αξέχαστη και μέχρι σήμερα εποχή της Disco! Έχεις την αγάπη μας πάντα! Πολλά φιλιά… και να είσαι πάντα καλά!

Αγνή και Στέλιος Σεζένιας ώρα 23.20 της 17 Μαΐου 2020

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.